Luciaveckan börjar fint

Det skulle öppna en konst- och inredningsbutik och jag och Gitte åkte dit för att kolla in det hela. Den är Sven Melanders sambo eller fru som visst öppnat den och vi mötte honom i en trappa. Vi hade väl inga direkta sådana inlöp på gång men alltid kul att se när någon satsar på något. En märklig sak var att de flesta andra som var där var 75 år eller mer. Inget fel i det, det var bara så underligt att vi drog ner medelåldern så markant. Som marknadsförare tänker jag ju målgrupp och de hade valt mogna människor.

Det fanns många danska soffor, tyger som Tricia Guild, inte mycket småplock, och så fanns Signar Bengtsons konst. Den gjorde sig så klart bra där i ljusa luftiga lokaler. Men i övrigt gick det väl ganska snabbt för oss att bli färdiga med titten och vi åkte hem igen.

img_4122

img_4126

Hemma komJesus med följe på plats – det är Lovisas doppresent från min moster och familjen där, men dessvärre kom Jesus inte med upp till Lovisa i Stockholm, utan han får bo hos mig ett år till…

Varje år rymmer ett lamm.

img_4121

Sedan lite påhälsning och matlagning ihop med en vän. Russin, citrusfrukter och kål är just nu en crush för mig, men det fick bli utan kål just då. Apelsin och dadlar, mums.

img_4134

Dags för måndag och de JAS som gjorde en julgransformation flög över vårt jobb också. Sedan blev himlen väldigt fin. Det blev en sittning hos min frisör på måndagskvällen.

img_4148

Lyckan när man kommer oäten och kaffesugen till jobbet  tidigt  en Lucia-morgon och det fins surdegsfralla kvar från något, och man får ta. Vi har dessutom gott kaffe på jobbet.

img_4150

En Estetklass i musik kom och lussade för oss på jobbet och det var verkligen jättefint. Saftglögg och fika till.

img_4151

img_4152

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s