Återhämtning

Jag behövde göra klart en del saker på jobbet innan jag gick hem på fredagseftermiddagen. Jag och en kollega till jobbade på lite lugnt på slutet i en annars livfull men alltid behaglig miljö. Det känns så roligt att nu efter åtta veckor kommit in i jobbet riktigt mycket. Det är väldigt stimulerande – både strategiskt och dagligt i en bra blandning. Och kontakt kollegor lite överallt varje dag. Nu har jag en planering i Japan så de hörs av på förmiddagarna, och mycket kontakt med en kollega i USA så vi hörs på eftermiddagarna, och så de europeiska däremellan. Kul och i kulturen där hörs man gärna snabbt på Skype och pratar med varandra istället för att bara maila, jättebra.

Jag körde hem mot en fantastiskt vacker hösthimmel – jag kör ju från öst mot väst nu när jag kör hem. Himlarna i oktober och november brukar vara så vackra. Här skär sig färgen lite lagom snyggt mot mackens bjärta orange, haha. Jag stannade vid Coop och köpte jordnötter, kattmat och mjölk till kaffe – vad mer kan man behöva inför en helg!?

image

Jag var nog hemma vid 19-tiden. Jag tänkte ut det mest lättsamma jag kunde komma på, och satte på Play på datorn. Det blev Svenska Hollywoodfruar och så Familjen Wahlgren. Sedan plockade jag upp tvätten från gårdagens sena tvätthämtning, tog hand om andra kläder och annat som låg och hängde framme, och letade upp alla örhängen eftersom jag hade vält ut den skålen på morgonen. Jag bäddade rent och sedan fick Zlatan dammsugare åka runt inne i sovrummet. Fint i ett rum – skönt.

Penny gjorde sitt bästa för att hjälpa till med bäddningen…

image

image

image

image

image

Jag plockade lite i köket, sedan satte jag mig i soffan och tände ljus och skulle läsa lite på nätet. Jag släckte ljusen igen – jag kände att jag skulle kunna somna. Det gjorde jag också, och slog nog sömnrekort. Kl 1 vaknade jag i soffan – eller i järnsängen som är min soffa – släckte, tvättade och smorde in ansiktet (till min egen förvåning) , drog för mina nya gardiner och somnade om.

image

 

Och på det en skön morgon i sängen och jag tog det jättelugnt. Hördes med vänner och Lovisa, läste olika saker, rensade bilder i telefonen och talade om för Penny att man blir väldigt varm när hon ligger på en – sån’t.

Höstfönster nu.  Två av orkidéerna har fått knoppar såg jag just.

image

Jag läste bland annat mina vänners blogg – de seglar i fem år och nu är de runt Kanarieöarna ett tag innan de sätter iväg över Atlanten. Det fick mig att minnas en underbar dag då jag och Lovisa var på klipporna och badade i somras.

Så här ska man ta bilder nu verkar det som. Efter det här såg jag flera andra som också tog liknande bilder nämligen, under sommaren.  Härligt att stå så mot havet hur som helst. Dagen var magiskt somrig och underbar, och vi hade så roligt och skönt.

image

Och här står jag i havet – lika härligt!

image

Min lilla badgalning hoppar från en sten en bit ut.

image

Det här är sååå mycket Lovisa för mig. Så klart att man ska sitta på en sten i havet och prata om viktiga saker!

Älskade lilla dotter. ❤

image

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s