Lite av och på med wifi

Igår hade jag så dåligt wifi så jag bara petade iväg ett litet inlägg för att inte missa #Blogg100 – utmaningen jag är med i, där det gäller att blogga hundra dagar i sträck. Än så länge hänger jag i : )

Jag gillar att titta i mataffärerna här – en del förpackningar har inte ändrats sedan jag jobbade i en matbutik i Schweiz för precis 30 år sedan.

Kanske går de att sälja ut….

 

Jag åt en god sallad med varm Chèvre på det här goda brödet, alltid så gott. Ganska kul inredning.

 

Räddningstjänsten, som jag ju måste kalla den så som yrkena var, är och blir i familjekretsen, hade fullt upp utanför med att vakta en som satt uppe i en kran och bytte lampor.

image

Tidigt i morse gick jag en sväng. Blå himmel men det hade regnat på natten så allt var så rent och fräscht. Staden och människorna vaknade och ljuset var magiskt. Det kom kanske inte riktigt med som magiskt, men jag var magiskt lycklig. Jag älskar tidiga semesterpromenader.

 

Frukosten på hotellet fanns visst på åttonde våningen. Jag hade tänkt äta på ett café, men vid hotellets frukost var wifiet jättebra, plus det var vackert och mycket gott att välja på. Eller – med franska mått mätt i alla fall.

image

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s