Skön söndag i Brooklyn

Varmare varje dag och idag blev det sommarvärme och nylonstrumporna åkte av. Jag lyckades få en liten bonnabränna på överarmarna. Jag vet inte om jag någonsin haft det och så får jag det i New York av alla ställen, haha.

Vi tog tunnelbanan och kom upp vid Brooklyn Bridge och gick över. Härlig utsikt över bland annat Frihetsgudinnan.

image

Vi gick längs vattnet och uppe i Brooklyn, och sedan tog vi en taxi till Williamsburg. Där var det mysigt med många restauranger. Vi njöt i solen på en takterass och åt varsin hummersmörgås. Jag håller ju på att göra håret ljusare. När jag visade ID för att komma upp på takterassen sa tjejen – “Men du har ju mörkt hår på fotot.”  Jätteglad blev jag – jag ska ju bli blond på gamla da’r.

Vi skulle träffa Lovisas room mate Tony och äta koreansk mat på kvällen, han är därifrån. Vi hann se solnedgången över Manhattan innan vi tog tunnelbanan och åt jättegott.

image

När vi hade ätit färdigt passade Tony på att köpa hem några koreanska godsaker i en butik i det koreanska kvarteret. Där tyckte jag de här bakverken var kul.

De senaste dagarna har jag bott hos Lovisa. Hennes hyresvärdinna åker till Connetticut över varje helg så då fick jag plats. Hon är bland annat yogalärare, och så har hon en öppen förskola hemma. Så jag har sovit i ett kul rum.

Nu är det strax dags att åka hem. Lovisa har gått till skolan och jag har några timmar kvar i New York innan jag flyger hem över natten. Det har varit en härlig upplevelse – kul och intressant. Jag har också avverkat mängder av steg plus sovit gott, så min Fitbit är väldigt nöjd med mig. Märkligt nog har jag haft lägre vilopuls här än jag haft sedan jag köpte armbandet i september förra året.

Vi har haft så roligt min fina Lovisa och jag ❤ ❤ ❤ ❤

imageimage

 

Lovisas gata, 80th Street

image

 

Man frapperas av dess skira grönska. (Familjeskämt)

image

 

Granne med Lovisa åt vi Lobster rolls som var som en korv med bröd men med underbara hummerbitar istället för korven. Där fick jag lokal Riesling i en liten flaska och drack ur en burk.

image

Manhattan Bridge som också går mellan Manhattan och Brooklyn.imageimage

imageimage

Jag gick lite i Carrie Bradshaws kvarter på Eastside. Jag hittade dock ingen Mr Big.imageimage

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s