Jag tar nog i lite…

Då så, någon vecka senare än jag hade tänkt mig så är mina frön i jord. Jag har varit väldigt osugen på odling i några år, men nu med balkongen glimrade det till i odlingslusten.

Jag har planterat nästan vit Blomkrasse och svartröd Blomkrasse. Jag tänker mig att de får klä in balkongen från olika krukor och lådor i sommar.

Och så Luktärtor… Jag har nästan bara misslyckats med sådana fast jag haft bra trädgårdar. Men de åkte ner i kundkorgen och så får vi se…..

Jag har naturligtvis planterat alldeles för mycket för en balkong, haha. Allt tar sig kanske inte. Om det blir frodigt och mycket har jag några vänner jag ska fråga om de vill ha några uppdrivna plantor att bara peta ner någonstans och se om de vill ta sig. Det är kul i alla fall, och jag vill ju ha kul varje dag nu!

En vän till mig hade en fin chiliplanta och jag fick hennes sista sex frukter när hon stängde ner trädgården i höstas. De var såååå goda. I vår sparade jag frön från en väldigt fin ekologisk chilifrukt, så nu är de fröna också i jord. Tänk vad fint om de tar sig. Men jag får nog ge bort en del chiliplantor också om de trivs här ❤ hehe.

image

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s