En så’n där dag

Alltså – en bra dag. En dag som blir en skrytdag på facebook….Hehe

Jag somnade i soffan igår och väcktes av en vän som skrev och undrade om jag sov. Jag släckte och sedan sov jag resten av natten också. Nu har jag sovit mer än åtta timmar två nätter i rad. Det händer för sällan, men jag jobbar på det.

Mina flyttkillar satte det som skulle till vind och källare där, men jag har inte haft en aning om vad som är var. Så det behövdes en inventering – till exempel behöver jag ju hitta vårskorna. Det här med trappor – oj oj vad jag gått upp och ner idag. Dessutom hade jag tvättstuga. Att gå upp i mina trappor är lite jobbigt, att bära saker samtidigt är ganska jobbigt. Men bara bra för mina benmuskler. Hoppas på snyggrumpa framöver….

Slängt skräp, gått igenom en massa kläder, gått PW med kära vännen och sett de första vitsipporna. Städat, tvättat, skickat en del viktiga mail, hämtat saker hos barnens pappa, förberett plantering – ja typ så.

Matlådelagning också. Jag gjorde en tomatsås med oliver och rivet citronskal – och mustig kryddning. Den blev jättegod. Pastan är av rismjöl och majsmjöl, och den sög åt sig mer av tomatsåsen än jag räknat med. Pastan fanns i vår Ekobutik. Jag lägger smulad fetaost i själva matlådorna. Det blir en vegvecka nu.

 

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s