Det verkar som om jag är i en tacosås- och gräddfilsfas. Jag blir sugen på det hela tiden och vill ha det till allt. Ok, inte allt, men jag blir ofta sugen på det. : )

Till lunchlådor i veckan gjorde jag en omelett med zucchini, sojabönor, chili, sparris och lök. Mycket god med ägg från min väns hönor. Bönorna finns att köpa frysta på bl a Coop och de är också en favorit nu.Jag kokar dem kort och kyler snabbt men andra äter dem råa.

Igår kväll ville jag äta upp den öppnade gräddfilen eftersom jag ska bort några dagar. Jag lade jag nachochips med klickar av tacosås på i en liten form. På med två ostskivor och riven parmeasan. Mums mums, och så gurka och lök.

Iskall gurka är just nu så gott tycker jag, och jag har inte använt gurka till mat på länge – jag köper dem ibland för att ha till att mixa ner i smoothies.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s