En måndag i mars

Jag har varit på ett aerobicspass för första gången på flera år. Mer dans i livet vill jag ha och när min kollega bjöd med mig till sitt gym på ett pass hängde jag på. Det var kul och svettigt. En del i att köra mer svettig träning plus att vara lite mer social….

Gårdagens svamprisotto var supergod i matlådan, ihop med torsk. Samma mat blir det tisdag och onsdag, jag håller tummarna för att torsken inte är dålig sista dagen. mMn det brukar min mat aldrig bli.

Så sakta framåt med mamma på sjukhuset verkar det som, skönt. I går fick jag kul sms från min dotter som var ute och flög i Asien på väg till Thailand, lite oväntade landningar och mellanstopp men hon hängde på med gott humör. Så stolt över mina barn.

Jag jobbar på att hålla mig uppe ett tag – jag somnar för tidigt och kommer in i en dålig sväng att vakna för tidigt. För mig blir det bra med sommartid. Men idag ska jag vara uppe till 23, eller, vaken till 23. Upp vanlig tid 5.55, och imorgon ska jag till min tandläkare för sista gången – sedan går han i pension. Jag håller tummarna för att det bara blir ett besök där han säger – som vanligt inga problem.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s